e-Twinning 2021 - We Shall Overcome Together

e-Twinning 2021 - We Shall Overcome Together

Kuruculuğunu ve yürütücülüğünü okulumuz İngilizce öğretmeni Sultan Çelik'in yaptığı Belçika ortaklı "We Shall Overcome Together" (Birlikte Üstesinden Geliriz) isimli eTwinning projemiz kapsamında okulumuz öğrencileri ile Belçika'dan 'Athena-Campus Drie Hofste' okulu öğrencileri birlikte çalıştılar.

 

eTwinning - We Shall Overcome Together.mp4

22.11.2021 158

Proje süresince öğrenciler ilk olarak kendilerini ingilizce olarak anlatan videolar hazırlayıp Twinspace platformunda paylaşımlar yaptılar. Daha sonra mektup arkadaşı olarak eleştirilip birbirlerine e-posta yoluyla mektup yazıp en son olarak da öğrencilerimiz işbirliği yaparak pandemi sürecinde moral ve motivasyonu yükselten bir şarkı söyleyip video-klip hazırladılar.

 

Projemiz, öğrencilerimizin Covid-19 salgın döneminde teknolojiyi verimli bir şekilde kullanıp değişen koşullara ayak uydurabilmesine imkan sunmuştur. Öğrencilerimizin yabancı dil gelişimlerine ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığı gibi bu salgın sürecinde moral ve motivasyonlarının, özgüvenlerinin artmasına da katkı sağlamıştır. Bunun yanı sıra projemiz sayesinde öğrencilerimiz etkinliklerle aktif ve pozitif bir şekilde projede yer alıp yabancı bir kültüre sahip öğrencilerle sosyalleşerek pandemi dönemini eğlenerek ve öğrenerek verimli bir şekilde geçirdiler.

 

Proje sonunda projemiz süresince büyük bir özveri ve gayretle çalışan, projemize aktif bir şekilde katılım ve katkı gösteren öğrencilerimize projeye katkılarından dolayı 'Katılım Sertifikası' verildi. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

22-11-202122-11-202122-11-2021